Forhåndsindtryk II: Paté paté

Jeg var kort før jul på Paté Paté for første gang. Jeg har fra flere hørt, at det var et godt sted, og fra deres hjemmeside havde jeg også et rigtig godt indtryk.

Men desværre holdt det ikke ved efter mit besøg – eller under besøget for den sags skyld. For det første ved jeg ikke, hvorfor cafépersonale i København bare har sådan en “jeg er her ikke for kundernes skyld i hvert fald”-attitude. I andre lande og byer, jeg har været i, er servicepersonalet meget bevidst om, hvorfor de er der. Men det er de altså ikke her.

Vi kom ind og satte os og spurgte om noget. Medarbejderen forstod ikke, hvad vi sagde. “What?!”, sagde hun bare. Hun kunne åbenbart ikke tale dansk. Fair nok, men så gå lige til det med ydmyghed, søster. Vi er trods alt i Danmarks hovedstad. Men okay, det skulle jo ikke overskygge for resten af oplevelsen.

Det var frokost, og vi bestilte to burgere med rødbede og peberrod. Vi ventede kort tid, og da de kom, var de skam delikate. Men der var ingen tilbehør! Ikke en kartoffel, pommes frites eller noget. Og til en pris på 115 kr. pr. stk., så er det altså for meget.

Da vi allerede havde betalt ved bestillingen, kunne vi gå, da vi havde spist. Tjeneren virkede ligeglad, og sådan var stemningen i det hele taget. Ligegyldig og bestemt ikke nogen oplevelse. Trist.

Tagged , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: