Førstehåndsindtryk hos Canteen

For et par uger siden gæstede jeg Canteen i Nordre Frihavnsgade til en skøn frokost. Det var mit første besøg der, men forhåbentlig ikke det sidste.

Det var ret sjovt, for jeg faldt over et rigtig godt eksempel på det her med førstehåndsindtryk og hvor vigtigt det også er i restaurantverden. Min veninde fortalte mig nemlig, at hun var usikker på, om stedet var åbent eller ej. Der havde siddet et til salg-skilt i vinduet i nogen tid.

Vi nærmede os derfor langsomt og så, at der sad mennesker i vinduet. De så glade ud, og der var ikke noget skilt længere. Vi gik indenfor og blev taget godt imod, bestilte mad og blev glade over maden og den gode service.

Da vi skulle betale spurgte jeg, om stedet var til salg. Det var det, men de havde pillet skiltet ned, for folk havde ikke kunnet finde ud af det, når der var tvivl om, hvorvidt stedet var åbent, til salg eller noget helt tredje.

Stedet er til salg, fordi ejeren mener, det er tid til at prøve noget andet. Så skynd dig derhen og nyd en god frokost, inden det definitivt er slut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: